Followers

ASSALAMUALAIKUM...UNTUK MAKLUMAN SEMUA PELANGGAN ,KAMI AKAN BEROPERASI KEMBALI PADA 1 OKTOBER 2012 TETAPI DENGAN BARANGAN TERKINI SAHAJA-HARAP MAKLUM-


INFO("<)UNTUK MAKLUMAN PELANGGAN KAMI,SYARIKAT KAMI TELAH BERDAFTAR DENGAN SURUHANJAYA SYARIKAT MALAYSIA.NO PENDAFTARAN:-MP0000663-H


.



Assalamualaikum..bolehlah like...halaman kami di bawah yea...

JOM LIKE HARUMAN SYIFA DAN RUQYAH SEBAGAI IKHTIAR PENYEMBUHAN

Wednesday, October 31, 2012

DISKAUN MENARIK UNTUK BARANGAN TERPILIH...CEPAT1..HANYA UNTUK SATU HARI SAHAJA


HANYA UNTUK 1 NOV SEHINGGA 12 TGHMALAM SAJA AVAILABLE....SELEPAS TARIKH TERSEBUT TIDAK LAGI........
HARAP MAKLUM....
DISKAUN MENARIK UNTUK BARANGAN TERPILIH...CEPAT!!!!..HANYA UNTUK SATU HARI SAHAJA...........





RM 65 SAHAJA SEMENANJUNG

RM 70 SABAH SARAWAK

GRED AA:
RM 26 TERMASUK POS KE SEMENANJUNG MALAYSIA..
UNTU GRED AAA-UNGU: RM 32 TERMASUK POS KE SEMANJUNG MALAYSIA..



 -SAYA MERUPAKAN PENGEDAR ....BAGI HARUMAN KASTURI SYIFA' BOLEH LAYARI FACEBOOK KAMI:-http://www.facebook.com/pages/Haruman-Kasturi-Syifa-Dan-Ruqyah-Sebagai-Ikthiar-Penyembuhan/291498544283700?ref=ts&fref=ts
Khasiatnya Haruman syifa Kasturi keluaran Dunia Syifa;
1. Mengaktifkan aura positif diri
2. Meningkatkan keyakinan diri
3. Memberi kekuatan rohani dan jasmani
4. Mencerdaskan akal dan menyihatkan otak
5. Memberi ketenangkan jiwa
6. Menghilangkan darah gemuruh / ketakutan 7. Menghilangkan debaran jantung
8. Menghilangkan sesak nafas
9. Menajamkan penglihatan
10. Menguatkan tubuh badan
11. Menawarkan bisa-bisa atau racun binatang
12. Perlindung kepada gangguan sihir,jin dan makhluk halus.

InsyaAllah semuanya dengan keizinan dan rahmat dari Allah s.w.t

RM 32 TERMASUK POS SELURUH MALAYSIA

-

SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)

Tuesday, October 30, 2012

INFO PENTING DARI SUPPLIER INCHLOSS FELINNA BEAUTY........COPY INFO DARI SUPPLIER >>>>>>>
Salam, sekadar makluman semasa kepada semua pelanggan kami. Baru sahaja lepas berhubungan dengan hq inchloss sebentar tadi. Beliau memaklumkan bahawa stok baru sampai ke tangan mereka dan order cawangan dari
 23/10 sampai sekarang masih belum dipos. Jadi kemungkinan 500 unit inchloss yang supplier order tu sampai paling lewat jumaat ni. supplier akan sentiasa update dan ini juga dialami oleh kebanyakan cawangan sekarang ini.Mereka juga terputus bekalan.

Pihak supplier akan cuba buat terbaik untuk post out secepat mungkin. Sabtu minggu pertama pula selalunya pos laju tutup. Jadi supplier akan maklumkan berita selanjutnya macam mana.

Hrap dapat maklumkan kepada para pelanggan sekalian,



Yang ikhlas,PEMBEKAL UTAMA INCHLOSS FELINNA BEAUTY.....
~ (''< ~)




SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)

Haruman Kasturi Syifa' Dan Ruqyah Sebagai Ikthiar Penyembuhan




Setiap kotak haruman Syifa' Kasturi mengandungi dua haruman berbeza kasturi syifa yang mempunyai
aroma terbaik yang amat menawan. Harga sekotak RM35.00 sahaja.

Haruman Kasturi Syifa' Dan Ruqyah Sebagai Ikthiar Penyembuhan










Setakat ini,kami hanya beroperasi secara online sahaja...........sila sms ke :-010-5383096 sekotak 

mempunyai 2 botol....haruman kasturi syifa dan ruqyah.....

Khasiatnya Haruman syifa Kasturi keluaran Dunia Syifa;
1. Mengaktifkan aura posit
if diri
2. Meningkatkan keyakinan diri
3. Memberi kekuatan rohani dan jasmani
4. Mencerdaskan akal dan menyihatkan otak
5. Memberi ketenangkan jiwa
6. Menghilangkan darah gemuruh / ketakutan
7. Menghilangkan debaran jantung
8. Menghilangkan sesak nafas
9. Menajamkan penglihatan
10. Menguatkan tubuh badan
11. Menawarkan bisa-bisa atau racun binatang
12. Perlindung kepada gangguan sihir,jin dan makhluk halus.

InsyaAllah semuanya dengan keizinan dan rahmat dari Allah s.w.t










-RM 35 SEKOTAK



 PENGEPOSAN PERCUMA



 SEMENANJUNG MALAYSIA



-RM 41 SEKOTAK



SABAH DAN SARAWAK



SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)

Monday, October 29, 2012

COLLAGEN ASLI DI IMPORT DARI SABAH








PURE COLLAGEN MEMPUNYAI 2 GRED IAITU GRED AAA - BERWARNA KEPERANGAN DAN GRED AA PUTIH.

KAEDAH PENYEDIAAN BG 120 GRAM
Cara Penggunaan :
1. Basuh kolagen mentah, ramas2 seperti basuh beras 5-6 kali
2. Rendam kolagen mentah yang telah dibasuh semalaman
3. Buang air rendaman tadi dan basuh sekali lagi 5-6 kali; toskan
4. Cam
pur dengan 1.5 liter air kosong ke dalam periuk untuk direbus
5. Selepas mendidih biarkan ia sejuk sebelum diletakkan ke dalam bekas dan disimpan dalam peti ais (stok untuk 4 minggu) – simpan segumpal kolagen mentah yang telah direbus tadi (seperti agar2) dalam bekas bertutup ke dalam peti ais untuk dijadikan masker
6.BG YG TIDAK MAHU MINUM TP MAHU MASKER SAHAJA..PETUA LAGI BERKESAN ADALAH SELEPAS DIRENDAM TERUS DIBLANDER…MASUK DALAM PETI AIS DAN GUNA BILA MAHU!

Cara Pengambilan :
a. Waktu terbaik ambil semasa perut kosong (selepas bangun tidur – sebelum sarapan & sebelum masuk tidur)
2. Ambil air rebusan kolagen dari peti ais (akan jadi seperti jelly), ambil 3 sudu besar dan masukkan ke dalam gelas - boleh juga dicampurkan dengan sunquick/air buah
3. Sebelum minum tu baca Bismillah & Selawat =)

Cara Membuat Masker :
1. Cuci muka 2-3 kali supaya pori2 di muka terbuka luas
2. Sapu rata gumpalan kolagen tadi di muka (sangat bagus dibuat setiap hari)
3. Biarkan lebih kurang 15 minit atau boleh juga dibiarkan semalaman sebelum dicuci


GRED AA: RM 32 TERMASUK POS semenanjung 
GRED AAA: RM 38 TERMASUK POS semenanjung


cepat!!!!cepat sehingga kehabisan stok........


MINI COLLAGEN RM 11 TERMASUK POS SEMENANJUNG
SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)

Wednesday, October 10, 2012

INCHLOSS FELINNA BEAUTY-BAU HARUMAN



Assalamualaikum produk baru .........adalah persaingan  SURIA SECRET RAMPING BALM.......CEPAT DAN SELAMAT........berbentuk LOSYEN..






Ramai yg pelik kenapa INCHLOSS lotion sangat2 mendapat sambutan hangat..

1)Lotion ni sangat
 wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya)

3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik.. 

4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati! 

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang


Jadi kepada yg belum mencuba inchloss anda boleh cuba sekarang..jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply utk percepatkan proses pembakaran lemak! 

Inchloss sangat selamat dan berkesan!!dengan Izin Allah!! 

Hanya sapu pada tempat tempat yang penuh lemak yg ingin dilenyapkan!

Berdaftar dgn KKM. Badan semua yg berlemak akan semakin kecut and kulit makin cantik sebab Inchloss ni sejuk malah lembut, Wangi and untuk kulit lebih cantik & mulus - All in one!


Pakai sikit je inchloss dah kurang 1/2 inchi. 

masyaallah dengan izin Allah. Anda nak rasa bersama.

JOM ORDER:-

RM 75 SEMENANJUNG 

RM 80 SABAH DAN SARAWAK 

KOS POS PERCUMA............SELURUH MALAYSIA
Khas untuk 100 pertama HARGA DISKAUN!!







PENGGUNAANNYA............




KLIK KAMI DIA FACEBOOK
 Jom-Sapu-Losyen-Dengan-Inchloss-Felinna-Beauty-Yang-Harum/481692358532358?fref=ts
SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)

Tuesday, October 9, 2012


Assalamualaikum....perhatian kepada semua pelanggan.bagi barangan tahun 2011 adalah sold out harap maklum yea.......kerana tidak ada stok lagi...





SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)

~ Suria Secret Ramping Balm ~KURUS DALAM MASA 2 MINGGU.........










Memperkenalkan......
  
~ Suria Secret Ramping Balm ~


Sebab-sebab SAYA MESTI PILIH!!!
  • Suria Secret Ramping Balm merupakan produk unik yang mampu menurunkan berat badan anda dalam jangka masa yang singkat.
  • Diadun daripada herba-herba terpilih khusus untuk mencairkan lemak, membuang lebihan air dan angin di dalam badan.
  • Boleh dijadikan penawar serbaguna seperti gout, sakit pinggang dan sendi, darah tinggi, penat, lelah, migrain, senggugut, kanak-kanak kencing malam dan juga bagi wanita selepas bersalin.
  • Tiada kesan sampingan, selamat dan suci.
  • Boleh dijadikan penawar serbaguna untuk keluarga anda.
CARA MENGGUNAKANNYA:
  • Membuang lemak - sapu pada bahagian perut dan pinggang  
  • Darah tinggi dan migrain - sapu pada bahagian belakang leher
  • Penat/ lelah - sapu pada bahagian dada dan belakang 
  • Gout/ senggugut/ sakit gigi - sapu pada bahagian yang sakit 
  • Kanak-kanak kencing malam - sapu sikit saja pada bahagian ari-ari 
  • Wanita lepas bersalin - sapu pada bahagian perut dan pakai barut
  • Sakit lutut, sakit pinggang, terseliuh, kebas-kebas tangan, lenguh sendi - sapu pada waktu yang perlu
ATURAN PENGGUNAAN:
  • Gunakan 2x sehari (pagi dan malam) selepas mandi
  • Test sedikit dulu pada kulit untuk uji ketahanan (mungkin anda alergi krim panas)
  • Sapu secara pusaran sehingga krim betul-betul meresap ke dalam kulit
  • Cuci segera jika rasa kurang selesa dan ada tanda-tanda alergi 
HARGA:  

RM50.00 (Semenanjung)
RM55.00 (Sabah/ Sarawak)
Harga termasuk pos


TESTIMONI:

oo dah pakai 2 balm dah dan nampak perubahan..mengikut...Salam, selepas beberapa kajian yang saya buat. Ramping balm ini boleh memberi kesan efektif kepada sesetengah orang dan sesetengah lagi perlukan sedikit push daripada beberapa tindakan.Sebab ada antara manusia mempunyai lemak terkumpul yang susah atau lambat untuk dipecah kan dengan sekadar membakar dari luar.Jesteru ini satu konsultansi lengkap yang anda boleh beri kepada mereka:)

Pertama, elakkan minum minuman berkafein dan air sejuk(ais) kerana kedua-dua elemen ini boleh melambatkan proses pembakaran lemak.

Kedua, pakai balm ini setiap kali lepas mandi pagi dan petang. (elakkan mandi malam kerana mengikut beberapa pandangan boleh mengakibatkan kesakitan lain)

Ketiga, dapatkan limau kasturi atau limau nipis, perah dalam air suam dan minum setiap kali selepas makan berat seperti sarapan, tghri dan petang."

Keempat, buat senaman ringan yang mungkin boleh membuatkan mereka berpeluh setiap hari. Cadangan saya ialah buat benda ringan seperti lompat bintang,skipping, lari setempat dan sebagainya dalam 5-10 minit. At least berpeluh walaupun sedikit.


Kemudian cuba praktik dalam masa 2 minggu dan lihat kesannya.

Insyaallah dengan izin Allah akan berkurang lebih cepat.


Saya dapat sumber dari rakan niaga dan blog petua kurus:)

Saya pun amalkan sekali.Jadi bolehlah sama2 try kalau kita nak lebih yakin. 

Semoga sama2 berjaya:)



SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)