Followers

ASSALAMUALAIKUM...UNTUK MAKLUMAN SEMUA PELANGGAN ,KAMI AKAN BEROPERASI KEMBALI PADA 1 OKTOBER 2012 TETAPI DENGAN BARANGAN TERKINI SAHAJA-HARAP MAKLUM-


INFO("<)UNTUK MAKLUMAN PELANGGAN KAMI,SYARIKAT KAMI TELAH BERDAFTAR DENGAN SURUHANJAYA SYARIKAT MALAYSIA.NO PENDAFTARAN:-MP0000663-H


.



Assalamualaikum..bolehlah like...halaman kami di bawah yea...

JOM LIKE HARUMAN SYIFA DAN RUQYAH SEBAGAI IKHTIAR PENYEMBUHAN

Friday, November 30, 2012

MANDIAN HERBA LEPAS BERSALIN ( AURA HERBA)-DENGAN NEW PACKAGING

Assalamualaikum......mandian herba warisan orang lama-lama selepas bersalin..sesuai untuk mereka yang dalam berpantang,yang baru ingin mendirikan rumah tangga,menghilangkan bau badan serta ingin dapatkan aliran darah yang baik bolehlah pm saya untuk order:- barang adalah READY STOK adalah KELUARAN AURA INNER MARKETING SEBERAT 60G .....

1 BUNGKUS -RM 15
2 BUNGKUS-RM 28
3 BUNGKUS- RM 40 TERMASUK POS YEA....
(digalakkan beli 3 bungkus) (anggaran untuk 10 hari)



Antara daun herba yang digunakan adalah:
  1. Daun Capa/Sembung (blumea balsamifera)
  2. Daun Meringan
  3. Daun Serai Wangi (cymbopogon nardus)
  4. Daun Cemumar (micromelum punescens)
  5. Daun Pandan (pandanus odorus)
  6. Daun lamuni (vitextrifolia var negundo)
  7. Daun Senduduk (melastoma malabathricum)
  8. Dan lain-lain
KEBAIKAN/KELEBIHAN PENGUNAAN
  1. Sangat mudah digunakan kerana dipek dalam uncang khas.
  2. Berfungsi mengembalikan kesegaran dengan mengurangkan sengal pada sendi dan saraf akibat daripada proses kelahiran.
  3. Sangat sesuai digunakan bagi melancarkan peredaran darah serta membuang angin dalam badan.
  4. Sebagai aromaterapi untuk menghilangkan stress.
  5. Juga sebagai persediaan mandian bagi individu yang mengalami demam panas
  6. Herba mandian ini di pek dalam bungkusan yang lebih moden supaya anda mudah menggunakannya sewaktu berpantang (hanya rebus uncang herba di dalam air panas dan anda sedia untuk mandi). 
  7. Tak perlu lagi mengutip daun yang bertabur selepas mandi (menyusahkan ibu dalam pantang untuk membongkok membersihkan bilik mandi). 
  8. Setiap uncang boleh digunakan lebih dari sekali atau sehingga pati atau warna atau aromanya hilang.
  9. Juga sesuai digunakan untuk rendaman kaki.



BUNGKUSAN TERBARU



BARU SAMPAI................STOK TERBARU







Jangan Tunggu lagi


Order sekarang!! 

UNTUK PESANAN @ MAKLUMAT LANJUT
SILA HUBUNGI:

Tel: ADDA (019-2027907)
atau
LIKE PAGE FB:- 
https://www.facebook.com/pages/Mandian-HERBA-LEPAS-Bersalin/519636984722391?fref=ts



SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)

Wednesday, November 28, 2012

TERBARU.....Vitamin c Plus Pure Collagen









Ini adalah testimoni vitamin c & pf vitamin...pihak felinna beauty dah x keluarkan vitamin c & pf vitamin tetapi telah menggabungkan kedua2 kehebatan produk tersebut ditambah dengan collagen yang kini dinamakan Vitamin c Plus Pure Collagen untuk kesan yang lebih mantap! 5000mg with extra collagen..gabungan mantap antara PF,vitamin C. And IQR..dapatkan segera stok terhad...



RM85sm/RM90ss SEKOTAK...

INI ADALAH SAMPLE PRODUK YER..
produk dijangka tiba minggu hadapan..
5000mg with extra collagen..gabungan mantap antara PF,vitamin C. And IQR..anda telan sebiji sahaja sehari kesan seperti seminggu...
Seperti biasa ia lengkap, kkm and halal code..


SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)

Saturday, November 17, 2012

Rice Milk Soap Sabun Susu Beras(ANGGUN)


Rice Milk Soap Sabun Susu Beras

- Produk kecantikan dari alam semulajadi
- produk dari thailand
- mengebukan dan mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
- menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- melembapkan kulit
- menanggalkan kotoran minyak, sel kulit mati, parut jerawat dan jeragat.
- menanggalkan bekas make-up pada kulit muka.
- menghilangkan kesan hitam pada bawah ketiak, celah-celah paha dan siku.
- sesuai digunakan untuk orang yang mengalami masalah kulit dan resdung.
- mampu memberi kesan kesegaran sepanjang hari serta badan tidak melekit walaupun berpeluh.
- boleh mengatasi bau badan.
Natural handmade rice milk soap from the local of Thailand, containing ( 100%) rice milk soap, beeswax and moisturising oil.Rice milk oil is a natural anti-oxidant and also offers a small degree of sunscreen protection and solve the pimple problem, acne blemish, dark spot and the dead skin cell problem. The rice milk soap makes you feel smooth and relax. Moreover, rice milk soap can be used in all kinds of skin and It’s suitable for everyone.
This product you looking for is a skin care line. This product is 100% natural rice milk that extract from young grown jasmine rice that yeild good quality milk enriched with vitamin and nutrition which help to reduce blemish and dark spot on face, reduce freckle and wrinkle-free, make your skin feeling soft and bright and enjoy the young rice fragance smelling.

Ingredients: Coconut oil, Palm oil, Olive oil, Sodium Hydroxide solution, Milk, Young rice milk, Seed, Rice Milk, Vitamin E, B,C, AHA, Jojobar Oil, Honey, Collagen, Natural Glycerin etc.


Directions : To apply on your face and body daily, massage gently 2-3 minutes, then clean off. it can be used both face and body.

Formula : Rice milk soap for all skin type



SEKETUL :- RM 5

2 KETUL:    RM 8

4 KETUL:    RM18

6 KETUL :   RM28

SILA KLIK FB KAMI:-


SABUN SUSU BERAS WANGI (ANGGUN)











CALL SAYA: 019-2027907


Selalunya sabun susu beras kebanyakannya warna putih
Brand Jenama Sabun Susu Beras.
1. Galong – Syarikat dari Thailand.
2. Sabun Susu Beras Citra –
 Citra Lestari Marketing (Di Malaysia memang terkenal)
3. ALJO – Syarikat yang berpusat dan beroperasi sepenuhnya di Penampang, Sabah.
4. CJ Lion
5. Janna Lawwa – Sabun Susu Beras Wangi
6. Asantee – Sabun beras susu dengan tambahan colagen.
7. Reen Body Soap (RBS) – Ekstrak Susu Beras Wangi
8. Beta Beauty
9. La Rest Beauty n Spa
10. Fadaraj Sensia
11. Sabun Susu Beras Jasmine Gred A (+ Collagen)
** Admin: Anda guna jenama apa?
Fungsi dan Khasiat sabun susu beras
  • menggebu dan mencerahkan kulit
  • membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
  • menghaluskan kulit
  • memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
  • melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.
  • Khasiat susu dan beras membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
  • Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
  • Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
  • Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
Jika digunakan sebagai sabun mandi pula, ia dapat membantu membantu
  • Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
  • Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
  • Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
  • Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
  • Boleh menghilangkan bau badan
Kandungan Sabun Susu Beras:
Ekstrak Susu Beras, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil, Natural Glycerin
Cara Guna Sabun Susu Beras:
1.     Guna penanggal kosmetik untuk yang bermekap.
2.     Bilas muka dengan air sejuk
3.     Cuci muka dengan sabun susu beras
4.     Bilas dengan Air Suam.
5.     Cuci dengan Sabun Susu Beras lagi
6.     Tunggu 1-3 minit(sampai kering)
7.     Bilas dengan air sejuk.
Harga Pasaran Sabun Susu Beras:
Harganya memang murah, ada sabun susu beras RM5, ada sabun susu beras RM10 dapat 3 ketul. Bergantung kepada pengedar tu lah. Selalunya murah atau mahal produk kalau pengedar ada banyak stock maka harganya lebih murah berbanding pengedar yang kurang stok. Selain itu bergantung juga berapa unit yang Anda beli, lagi banyak lagi murah.
Kesan pemakaian:
Ada di kalangan pengguna yang memakai tetapi tiada kesan apa-apa. Yelah dah putih nak putih apa lagi kan, haha! Sebenarnya bergantung kepada diri Anda juga, ada badan kita yang dapat terima dan bertindak balas dengan cepat dan ada yang lambat, ia bergantung kepada hormon dam antibodi seseorang juga, so jangan salahkan produk kalau tidak berkesan kepada Anda sebab ramai lagi orang lain pakai berkesan. Mungkin ia tidak sesuai buat Anda.
Testimoni Pengguna Sabun Susu Beras:
“Saya telah menggunakan Sabun Susu Beras Citra Lestari ini setelah diperkenalkan oleh ibu. Sebelum ini kulit muka agak berminyak, namun perubahan ketara dalam 2 minggu setelah menggunakannya. Badan ternyata lebih segar, parut jerawat mula pudar, kulit muka kurang berminyak dan tak mudah berjerawat. Tona kulit muka juga nampak sekata. Produk ini juga digunakan seluruh keluarga saya.” – MOHD FARID (MIRI SARAWAK)
“Saya telah menggunakan Sabun Susu Beras Citra dan Krim Susu Beras selama setahun. Jerawat dan bekas jerawat semakin bekurang. Yang paling menyerlah adalah tona muka semakin cerah dan halus. Terima Kasih Citra Lestari! Will always keep using your products!” – NAEMAH (BRUNEI DARUSSALAM)
“Saya menggunakannya untuk membersih muka kerana muka saya jenis berminyak dan berjerawat halus. Sebulan saya menggunakannya bersama krim susu beras,alhamdulillah muka kurang berminyak,jerawat pun malu-malu nak muncul dan paling best kulit muka halus. Lepas ni tak payah susah susah nak bersihkan muka dengan air beras lagi” – SYAFIQAH SYAZA (MELAKA TENGAH, MELAKA)
Admin pun pernah pakai sabun susu beras nih, yeah.. memang menghaluskan dan mencerahkan kulit. Jadi kalau Anda berminat bolehlah dapatkan sabun susu beras nie, tengok saja di kedai kecantikan yang sekarang dah banyak tumbuh seperti cendawan selepas hujan. Sekian.
PS: Jangan risau, HALAL.




SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)

Friday, November 9, 2012

Tuala Wanita Guna Semula / Boleh basuh (CLOTH PAD (CP)

Tuala Wanita Guna Semula / Boleh basuh (CLOTH PAD (CP))

-merupakan revolusi baru dalam kehidupan wanita kini,Jom sertai kami...dan dapatkan dengan harga yang berpatutan....

SILA LAYARI FACE BOOK KAMI:-




Bagi mereka yang baru berjinak2 dengan dunia CP ..atau cloth pantyliner/pad:- bolehlah mulakan dengan strted pack
Our Starter Kit for Mix Bamboo-Flannel Pads @ RM125/set
:: 2 x Cotton Panty Liners
:: 2 x Bamboo-Flannel Medium Pads
:: 2 x Bamboo-Flannel Heavy Pads
:: 1 x Bamboo-Flannel Overnight Pad









:: Medium Pads @ RM19/pc 
2pcs @ RM37
Lenght: 9"
 Width: 2.5" (when closed)
 :: Heavy Pads @ RM23/pc 
2pcs @ RM45
Lenght: 10" 
Width: 3" (when closed)
CARA BASUHAN

 PERLULAH RENDAM BAGI MENGHILANGKAN BAU DENGAN MENGUNAKAN SABUN CAP KAPAK.ATAU CECAIR BASUHAN YANG TIDAK MEROSAKKAN FABRIK PAD.





SIAPA YANG SESUAI YANG PAKAI:- 

Kata-kata dari CEO...BLUCOTTON:-


Medium pad byk dijual pada bakal2 ibu atau warga2 tua atau sesiapa sahaja yg mengalami masalah pengawalan kencing..ni jenis yg bila terbatuk/terbersin leh terkencing..ada yg ketawa pon terkencing gak
org n
ak gi umrah or haji pon ramai order
now dah trend ibu2 beli panty liners utk kegunaan anak2 gadis dari umur 7-8 tahun sbb budak2 umur ni dah start ada discharge..seluar dlm cepat kaler kuning dan terkoyak kat bahagian tgh tu



TESTIMONI CUSTOMER



SUEBLOGSHOP ENTERPRISE...(",)